Klimrijk brabant meisje outdoor lasergamen

Kinderfeestje Geheime missie

Ga outdoor lasergamen tijdens het kinderfeestje Geheime missie

Met het kinderfeestje 'Geheime missie' wordt jouw verjaardag een groot succes. Ben je klaar om tijdens jouw lasergame feestje buiten in de bossen van Klimrijk op verkenning te gaan?

  • 8+ jaar
  • Vanaf 8 personen
  • Duur 90 minuten
v.a.€22,25
Boek nu

Kom outdoor lasergamen en geniet van een feestmaal

Over het lasergamen tijdens een kinderfeestje

Beleef een origineel verjaardagsfeest tijdens een actieve en avontuurlijke dag! Bij Klimrijk Brabant kun je outdoor lasergamen in de bossen. Durf jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes de strijd aan te gaan?

Praktische informatie

Met een helm met sensors, geschminkt gezicht en geavanceerde lasergun worden jullie lasergamevaardigheden getest in verschillende spelvarianten. Het leuke aan lasergamen is dat je samen met je team een strategie moet bepalen om zo goed mogelijk te scoren per game.

Klimrijk brabant outdoor lasergamen jongen

Mogelijkheden & prijzen

Bij verjaardagsfeestje Geheime missie ga je de Veldhovense bossen verkennen met een lasergun. Na een spannende strijd wordt de dag afgesloten met frietjes en een snack.

Inclusief:

  • entree

  • gebruik laserguns, helm met sensors en camouflage - schmink

  • instructie door professionele begeleiding

  • 1,5 uur spelen (inclusief uitleg en diverse spelvarianten)

  • heerlijk feestmaal (friet met frietsaus, snack en SiSi)

  • een aandenken aan de leuke dag voor de jarige

Prijs: € 22,25 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen)

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. Ook is er eventueel de mogelijkheid om kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Ook interessant / Combineer