LET OP: Klimrijk is deze winter uitsluitend geopend voor de indoor activiteiten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Klimrijk brabant netten adventure glijbaan jongen

Kinderfeestje Net Zo Gaaf XL

Maak plezier tijdens het kinderfeestje Net zo Gaaf XL

Tijden het kinderfeestje Net Zo Gaaf XL ga je springend en klauterend op verkenning door onze nieuwste attractie. Kom jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes plezier maken op grote hoogte?

  • 4+ jaar
  • Vanaf 8 personen
  • Duur 150 minuten
v.a.€24,95
Boek nu

Maak plezier in het Netten Adventure en Pico Parcours & geniet van een feestmaal

Over het vieren van een kinderfeestje in het Netten Adventure en Pico Parcours

Ontdek tijdens jouw kinderfeestje het Netten Adventure en Pico Parcours en ga springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren.

Praktische informatie

Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attracties van bijna 500 m2. Doordat je overal omringd bent door netten, is het volledig veilig om tot grote hoogte te klimmen en is het niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen. Het is daarmee het ideale uitje voor een kinderfeestje.

Klimmen is mogelijk vanaf 4 jaar. Kinderen vanaf 1.30 meter kunnen op het Klimparcours. Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter kunnen klimmen op het speciale Pico kinderparcours.

Klimrijk brabant netten adventure ballen springen

Mogelijkheden & prijzen

Tijdens het kinderfeestje 'Net Zo Gaaf XL' springen en klauter je door ons Netten Adventure en Pico Parcours. Na al het plezier maken op grote hoogte wordt de dag afgesloten met een heerlijk feestmaal én krijgen jullie allemaal een aandenken aan de leuke dag.

Inclusief:

  • 1 uur klimmen in het Netten Adventure

  • 1,5 uur plezier maken op het Pico Parcours (voor kinderen kleiner dan 1.30m) / klimparcours (kinderen groter dan 1.30m)

  • heerlijk feestmaal (friet met frietsaus, snack en ranja)

  • een aandenken aan de leuke dag voor alle kinderen

Prijs: € 24,95 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen. Op vertoon van een abonnement kost dit kinderfeestje € 8,95.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. Ook is er eventueel de mogelijkheid om kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ook interessant / Combineer