LET OP: Klimrijk is deze winter uitsluitend geopend voor de indoor activiteiten. Bekijk hier de mogelijkheden.

klimrijk brabant jongen klimparcours net

Kinderfeestje Ziplijn XL

Kom klimmen tijdens het kinderfeestje Ziplijn XL

Tijdens het kinderfeestje 'Ziplijn XL' ga je samen op verkenning door het klimpark. Klim tijdens jouw klimfeestje tot grote hoogte in de bomen en maak van jouw verjaardag één groot avontuur!

  • 8+ jaar
  • Vanaf 8 personen
  • Duur 120 minuten
v.a.€22,95
Boek nu

Kom klimmen tijdens jouw kinderfeestje en geniet van een feestmaal

Over het klimmen tijdens een kinderfeestje

Tijdens jouw verjaardagsfeestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan op verschillende parcours. Jullie komen allerlei hindernissen tegen zoals ziplijnen, klimnetten en bruggen.

Praktische informatie

Klimmen is mogelijk vanaf 4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter kunnen klimmen op het speciale Pico kinderparcours tijdens het feestje ‘Pico Parcours en Pico Parcours XL’. Kinderen vanaf 1.30 meter kunnen kiezen uit de feestjes ‘Ziplijn’ en ‘Ziplijn XL’. Tijdens het klimmen wordt iedereen gezekerd, waardoor je veilig kunt klimmen, zwieren en klauteren.

klimrijk kinderen klimparcours netten

Mogelijkheden & prijzen

Bij verjaardagsfeestje Ziplijn XL klimmen jullie naar grote hoogte, onder toezicht van professionele begeleiding. De dag wordt afgesloten met een heerlijk feestmaal én jullie krijgen een verrassing als herinnering aan het geweldige klimavontuur.

Inclusief:

  • gebruik klimmateriaal

  • instructie door professionele begeleiding

  • 2 uur klimmen

  • heerlijk feestmaal (friet met frietsaus, snack en ranja)

  • een aandenken aan de leuke dag voor alle kinderen

Prijs: € 22,95 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen). Op vertoon van een abonnement kost dit kinderfeestje € 8,95.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. Ook is er eventueel de mogelijkheid om kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.