Klimrijk brabant pico parcours loopbrug kinderen

Kinderfeestje Pico Parcours

Kom klimmen tijdens het kinderfeestje Pico Parcours

Tijdens het kinderfeestje 'Pico Parcours' ga je samen op verkenning door het klimpark. Jullie komen allerlei hindernissen tegen zoals ziplijnen, klimnetten en bruggen. Klim tijdens jouw klimfeestje tot grote hoogte in de bomen en maak van jouw verjaardag één groot avontuur!

  • 4+ jaar
  • Vanaf 8 personen
  • Duur 90 minuten
v.a.€13,95
Boek nu

Kom klimmen op het kinder parcours

Praktische informatie

  • Klimmen is mogelijk vanaf 4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter kunnen klimmen op het speciale Pico kinderparcours tijdens het feestje ‘Pico Parcours en Pico Parcours XL’.

  • Kinderen vanaf 1.30 meter kunnen kiezen uit de feestjes ‘Ziplijn’ en ‘Ziplijn XL’. Tijdens het klimmen wordt iedereen gezekerd, waardoor je veilig kunt klimmen, zwieren en klauteren.

Klimrijk brabant meisje pico parcours klimmen

Inhoud & prijzen

Dit kinderfeestje is inclusief:

  • gebruik klimmateriaal

  • instructie door professionele begeleiding

  • 1,5 uur klimmen op het Pico Parcours

  • een aandenken aan de leuke dag voor alle deelnemers

Prijs: € 13,95 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen). Heb je een abonnement? Dan kun je als abonnementhouder gratis deelnemen aan dit kinderfeestje.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. Ook is er eventueel de mogelijkheid om kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.