Klimrijk kinderen indoor lasergamen battle Arena

Kinderfeestje Slag om Klimrijk XXL

Speel een potje lasergame & archery tag tijdens het kinderfeestje Slag om Klimrijk XXL

Tijdens het kinderfeestje Slag om Klimrijk XXL speel je beide uitdagende games. Kom Lasergamen en Indoor Archery tag spelen in onze Battle Arena. Speel het spel en schakel jouw tegenstanders uit. Ga jij de strijd aan?

 • 8+ jaar
 • Vanaf 8 personen
 • Duur 120 minuten
v.a.€24,50
Boek nu

Speel een potje lasergame & archery tag en geniet van een feestmaal en een ijsje

Over het lasergamen & archery tag spelen tijdens een kinderfeestje

Beleef een origineel verjaardagsfeest tijdens een actieve en avontuurlijke dag! Bij Klimrijk Brabant kun je, ook als het slechter weer is, lekker schieten tijdens indoor lasergamen en archery tag. Durf jij de strijd aan?

Praktische informatie

Archery tag speel je niet met balletjes, maar schiet je pijlen op elkaar af met een boog. Natuurlijk zijn dit speciale veiligheidspijlen met een zachte kop. Archery tag is een combinatie van trefbal en boogschieten. Tijdens het Indoor lasergamen ga je de strijd aan met een lasergun en een helm met sensoren. Je schakelt je tegenstanders uit door ze te raken op deze sensoren. Verschuil je achter de opblaasbare obstakels in onze Battle Arena. Met de speciale soundeffects en de lichtshow wordt jouw kinderfeestje er een om nooit te vergeten!

Klimrijk brabant kind indoor archery tag

Mogelijkheden & prijzen

Bij verjaardagsfeestje Slag om Klimrijk XXL ga je met je vriendjes indoor lasergamen en archery tag spelen in de Battle Arena van Klimrijk Brabant.

Inclusief:

 • entree

 • gebruik laserguns en helm met sensors

 • gebruik boog, pijlen en masker

 • instructie door professionele begeleiding

 • 2 uur spelen (inclusief uitleg beide activiteiten en diverse spelvarianten) Aanvang spel op doordeweekse dagen: 14.00 of 16.00 uur.

 • heerlijk feestmaal (friet met frietsaus, snack en SiSi)

 • een waterijsje

 • een aandenken aan de leuke dag voor alle kinderen

Prijs: € 24,50 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen)

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. Ook is er eventueel de mogelijkheid om kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Ook interessant / Combineer