Klimrijk brabant kinderen archery tag indoor

Kinderfeestje Slag om Klimrijk

Speel een potje lasergame & archery tag tijdens het kinderfeestje Slag om Klimrijk

Tijdens het kinderfeestje Slag om Klimrijk speel je beide uitdagende games. Lasergamen in de bossen van Klimrijk en Indoor Archery tag in onze Battle Arena. Speel het spel en schakel jouw tegenstanders uit. Ga jij de strijd aan?

 • 8+ jaar
 • Vanaf 8 personen
 • Duur 120 minuten
 • Open: Ma-Zo
v.a.€23,50
Boek nu

Speel een potje lasergame & archery tag en geniet van een feestmaal

Over het lasergamen & archery tag spelen tijdens een kinderfeestje

Beleef een origineel verjaardagsfeest tijdens een actieve en avontuurlijke dag! Bij Klimrijk Brabant kun je, ook als het slechter weer is, lekker schieten tijdens indoor lasergamen en archery tag. Durf jij de strijd aan?

Praktische informatie

Archery tag speel je niet met balletjes, maar schiet je pijlen op elkaar af met een boog. Natuurlijk zijn dit speciale veiligheidspijlen met een zachte kop. Archery tag is een combinatie van trefbal en boogschieten. Tijdens het Indoor lasergamen ga je de strijd aan met een lasergun en een helm met sensoren. Je schakelt je tegenstanders uit door ze te raken op deze sensoren. Verschuil je achter de opblaasbare obstakels in onze Battle Arena. Met de speciale soundeffects en de lichtshow wordt jouw kinderfeestje er een om nooit te vergeten!

Klimrijk brabant meisje lasergamen

Mogelijkheden & prijzen

Bij verjaardagsfeestje Slag om Klimrijk ga je de strijd aan in de Battle Arena met een lasergun en een pijl en boog. Na een spannende strijd wordt de dag afgesloten met frietjes en een snack.

Inclusief:

 • entree

 • gebruik laserguns en helm met sensors

 • gebruik boog, pijlen en masker

 • instructie door professionele begeleiding

 • 2 uur spelen (inclusief uitleg beide activiteiten en diverse spelvarianten) Aanvang spel op doordeweekse dagen: 14.00 of 16.00 uur.

 • heerlijk feestmaal (friet met frietsaus, snack en SiSi)

 • een aandenken aan de leuke dag voor de jarige

Prijs: € 23,50 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen)

Veelgestelde vragen

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek aan Klimrijk?

Voor toegang tot Klimrijk is geen coronatoegangsbewijs nodig. De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Is Klimrijk geopend?

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk weer open is voor publiek voor alle outdoor activiteiten.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Klimrijk kom?

Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk. Tevens vragen we je om 1,5 meter afstand te bewaren. Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park.

Heb je al een (actie)ticket gekocht of gewonnen? Op de voucher staat in een aantal stappen hoe je kunt reserveren via de reserveer pagina link. Via het stappenplan reserveer je de dag en het tijdstip. Mocht je vragen hebben. Neem dan contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.  

Uiteraard staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Heb je nog geen ticket, bestel deze dan online.

Welke maatregelen worden er in Klimrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?

Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.  

 • Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

 • Houd er rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk.

 • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en medewerkers.

 • Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. 

 • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

 • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Is het horecagedeelte geopend?

Jazeker, het horecagedeelte is open. 

Ook interessant / Combineer