Quad rijden

Quad rijden tijdens een avontuurlijk uitje is één van onze nieuwe en meest spectaculaire activiteiten op ons uitdagende parcours in de bossen. Met onze Yamaha Grizzly quads bent u verzekerd van een stoere en sterke quad! Speciaal voor de kids hebben we een aantal kinderquads, uiteraard met bijpassende kinderhelmen. Quad rijden is mogelijk voor personen vanaf 11 jaar.

 

 

klimrijk-quadrijden.jpeg

Onze ervaren instructeurs leren u hoe u het beste met een quad kunt omgaan. Denk aan de juiste zithouding en het bedienen van het gas en rem. Uiteraard is het dragen van een helm altijd verplicht en vragen wij u onze regels strikt op te volgen voor uw veiligheid. De quads rijden op speciale brandstof die milieuvriendelijk is en zijn begrensd om gevaar uit te sluiten. In verband met veiligheid mogen er maximaal  4 quads tegelijk het parcours op.

Inclusief

  • Gebruik quad, helm, en 1 instructeur
  • Instructie door professionele begeleider

Prijs voor 2 manches (2 x 11 minuten met een tussenpauze) bedraagt € 27,50 p.p. 

Tip! Kom je quad rijden met een groep van 10 personen of meer? Combineer het quad rijden met het aardappel kanon of luchtbuksen voor € 35,00 p.p. Bekijk hier de mogelijkheden.

klimrijk-groepsactiviteit-quadrijden.jpeg

Wil je nog meer uitdaging?

Deze activiteit is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of een e-step tocht.

Ervaar zelf de unieke beleving tijdens het terreinrijden met een quad. We vullen de dag zo in dat u en uw gezelschap optimaal kan genieten van onze activiteiten.

Interesse om quad te rijden? Neem vrijblijvend contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545. 

klimrijk-quad-kind-2.jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!