Aardappel kanon en luchtbuksen

Het aardappel kanon en luchtbuksen zijn één van onze nieuwe spectaculaire uitjes bij Klimrijk. 

20200507-libema-klimrijk-groepsactiviteiten-310.jpeg

Aardappel kanon 

Klimrijk heeft als nieuwe activiteit het spectaculaire aardappel kanon, waarbij je de basis leert om te kunnen schieten met een aardappel kanon. Onze kanonnen werken op luchtdruk en moet als een echt kanon geladen worden met een speciale laadstok. Als doel hebben we draaiende targets, maar we kunnen ook iets neerzetten om kapot te schieten. Er zit namelijk een enorme hoeveelheid kracht in dit kanon! Na een aantal oefensessies zal er voor punten geschoten worden. Welke deelnemer haalt de meeste punten? Aardappel kanon schieten is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar.

20200507-libema-klimrijk-groepsactiviteiten-382.jpeg

Luchtbuksen

Iedereen kent luchtbuks schieten wel van de kermis, maar bij ons kan je wél het doel raak schieten! Je leert hierbij de basis om te kunnen schieten met een luchtbuks. We hebben verschillende schietkaarten als target, maar hebben als extra uitdaging ook pijpjes beschikbaar. Na een aantal oefensessies zal er voor punten geschoten worden. Welke deelnemer haalt de meeste punten? Luchtbuksen is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar.

klimrijk--groepsactiviteit.jpeg

Groepstarieven

30 minuten aardappel kanon + quad rijden (2 manches):

Vanaf 10 personen €35,- p.p.
extra 3 kg aardappelen € 11

30 minuten luchtbuksen + quad rijden (2 manches):

Vanaf 10 personen € 35,- p.p.
extra  50 kogeltjes € 7

Het aardappel kanon en het luchtbuksen is alleen te reserveren vanaf 10 personen in combinatie met het quad rijden. Neem vrijblijvend contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545

20200507-libema-klimrijk-groepsactiviteiten-447-(1).jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!