klimrijk-archery-tag-1-persoon-close-up

Indoor archery tag

Ontdek het avontuurlijke indoor archery tag

Ga samen met je vrienden de strijd aan tijdens het avontuurlijke, indoor archery tag. Probeer de tegenstander met jouw pijl en boog uit te schakelen. Ontdek de verschillende spelvarianten en ga de uitdaging aan!

  • 8+ jaar
  • Vanaf 8 personen
  • Duur 60 minuten
v.a.€14,75
Boek nu

Ga de uitdaging aan!

Over het indoor archery tag

Indoor archery tag is een groepsactiviteit voor de stoere mensen onder ons. Je speelt deze activiteit niet met balletjes, maar je schiet pijlen op elkaar af met een boog. Natuurlijk zijn dit speciale veiligheidspijlen met een zachte kop. Archery tag is te zien als een combinatie van trefbal en boogschieten. Als je alle tegenstanders hebt geraakt met een pijl, dan heb je gewonnen!

Ontdek het indoor archery tag

Voordat het spel begint worden er twee teams gemaakt. Het doel van het spel is om de tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen met jouw pijl en boog. Er zijn diverse manieren om met je team proberen te winnen. Ook zijn er verschillende spelvormen, een van de spelvormen is bijvoorbeeld het raken van alle doelen. Al met al is archery tag een spannend spel voor jou en je vrienden.

klimrijk-archery-tag-jongen-gespannen-boog

Goed om te weten

Indoor archery tag is alleen te reserveren voor groepen vanaf 8 personen en het spel duurt ongeveer 1 uur. Wil je nog meer uitdaging? Indoor archery tag is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het quad rijden.

klimrijk-archery-tag-schieten-omhoog

Mogelijkheden en prijzen

Durf jij de strijd aan te gaan?

Inclusief:

  • gebruik van een masker en pijl en boog

Prijs: €14,75 per persoon

Ook is het mogelijk om indoor archery tag te combineren met het lasergamen voor €22,00 per persoon. Daarnaast is het mogelijk om nog een uur Netten Adventure bij te boeken voor slechts €7,50 p.p. extra.

Veelgestelde vragen

Welke kleding kan ik het beste aan doen voor indoor archery tag?

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen i.v.m. boomstammen, wortels etc. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges.

Hoe lang duurt indoor archery tag?

De activiteit duurt 1 uur, dit is inclusief instructie.

Vanaf hoeveel personen is het mogelijk om indoor archery tag te spelen?

Indoor archery tag is te boeken vanaf 8 personen.

Wat is een geschikte leeftijd om indoor archery tag te doen?

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar.

Wat zijn de tarieven voor de activiteiten bij Klimrijk Brabant?

Deze kun je hier per activiteit bekijken.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.