Vrouw op een e-kickbike door het bos bij Klimrijk Brabant

E-kickbikes

Avontuurlijk e-steppen door de bossen

Op zoek naar een avontuurlijk groepsuitje? Ontdek je de mooiste locaties op de e-kickbikes en cross door de bossen, langs weilanden en kleine dorpjes. Met wie kom jij e-steppen?

 • Duur 90 minuten

 • Vanaf 16 jaar

 • Vanaf 2 personen

Verken de omgeving op een e-kickbike

De e-kickbike is een elektrische step waarbij je alleen gas hoeft te geven. Met je groep volg je de route door de bossen en kleine dorpjes. Perfect voor families, collega's of vrienden die de natuur willen verkennen op een originele manier. 

Goed om te weten

 • Route

  Samen met je groep volg je met behulp van een navigatiesysteem in ongeveer 1,5 uur de route over voornamelijk verharde wegen door de bossen en dorpjes.

 • Toegang

  Het gebruik van e-kickbikes is mogelijk voor personen vanaf 16 jaar.

 • Combineren

  Deze activiteit is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of airsoften.

Vanaf
29,95per persoon
Boek het e-kickbike rijden nu

Veelgestelde vragen

Voor de e-kickbikes wordt er gebruik gemaakt van een navigatiesysteem. Je moet dus deze route volgen. 

De activiteit duurt 1,5 uur. 

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn. 

Ons advies: Kleed je sportief, dus liever geen hoge hakken. Gewoon vrijetijdskleding en stevig schoeisel dragen is prima. 

Mocht het regenen dan gaan we samen kijken of we de activiteit kunnen verplaatsen naar een ander moment. Samen komen we er altijd uit! 

Bij de e-kickbike moet je verplicht een (fiets)helm op. 

De snelheid is afhankelijk van een aantal factoren. De wind, het gewicht van de bestuurder, het landschap. Maar gemiddeld kun je uitgaan van 20 - 24 km per uur. 

Helaas moet je 16 zijn om de e-kickbiken te mogen besturen. Het is niet toegestaan een kind mee te laten rijden. Onze verzekeringsmaatschappij staat dit niet toe. Een goed standpunt omdat de e-kickbikes toch al snel zo’n 20 - 24 km per uur rijden.

Nee, een (brommer)rijbewijs is niet nodig. Iedere bestuurder dient minimaal 16 jaar oud te zijn. Let op: Het is van belang dat je op de elektrische kickbike niet vergeet dat je deelnemer in het verkeer bent. De verkeersregels moet je dus wel kennen en netjes toepassen. 

Het is wel even wennen, maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen het kan. Je krijgt vooraf een korte instructie, maar heel uitgebreid hoeft deze niet te zijn. Het wijst allemaal voor zich. Dus snel opstappen en daarna is het een kwestie van sturen, gas geven en genieten van de omgeving. Een (bromfiets)rijbewijs is dan ook niet nodig. Iedere bestuurder moet wel minimaal 16 jaar oud zijn.

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Deze kun je hier per activiteit bekijken. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke activiteiten

Mannen rijden op een e-chopper in het bos bij Klimrijk Brabant

E-chopper

Elektrisch cruisen op een e-chopper

Meer info
Groep kinderen bezig met GPS-wandeltocht bij Klimrijk Brabant

GPS-wandeltocht

Vind je weg door de bossen

Man aan het quad rijden op parcours bij Klimrijk Brabant

Quad rijden

Kom quad rijden op ons parcours

Man en vrouw aan het aardappelkanon schieten bij Klimrijk Brabant

Aardappelkanon & quad rijden

De ultieme combinatie

Bekijk alle activiteiten