klimrijk e-steps groep breed

E-kickbikes

Elektrisch steppen door de bossen

Ontdek onze ruige e-kickbikes en maak een avontuurlijke tocht door de bossen van Veldhoven. Het is heel makkelijk, je hoeft alleen maar gas te geven! Cross door de bossen, volg de route en ontdek de mooiste locaties. Met wie kom jij een e-step huren?

  • 16+ jaar
  • Vanaf 2 personen
  • Duur 90 minuten
v.a.€27,50
Boek nu

Verken de omgeving

Over de e-kickbikes

De e-kickbike is een ruige elektrische step waarbij je alleen maar gas hoeft te geven. Ga met je groep op pad en volg met behulp van een navigatiesysteem of een van de begeleiders de route door de bossen en kleine dorpjes. Het gebruik van de e-kickbikes is mogelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Ontdek de omgeving met de e-kickbikes

Lijkt het je leuk om een keer te gaan e-steppen? Onze Classic Tour is speciaal voor familiegroepen, collega's of vrienden die een stukje willen e-steppen door de natuur. Na een korte instructie ga je met je groep op pad. Je rijdt voornamelijk over verharde wegen door bossen, langs weilanden en kleine dorpjes.

klimrijk e-steps rijden groep

Goed om te weten

De gehele activiteit duurt ongeveer 1,5 uur inclusief de instructie door een professionele begeleider. Het e-steppen is mogelijk vanaf een leeftijd van 16 jaar. Lijkt het je leuk om nog meer activiteiten te ontdekken? Het e-steppen is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of airsoften.

klimrijk e-steps rijden een persoon

Mogelijkheden & prijzen

Zin om te komen e-steppen? Bestel dan direct online jouw tickets!

Inclusief:

  • gebruik van een e-kickbike, helm en veiligheidshesje

Prijs: €27,50 p.p. (alleen te reserveren met minimaal 2 personen)

Ook is het mogelijk om nog een uur Netten Adventure bij te boeken voor slechts €7,50 p.p. extra.

Wij vragen een borg van €50,- per e-kickbike, met een maximum van €150,-.