klimrijk e-steps groep breed

E-kickbikes

Elektrisch steppen door de bossen

Ontdek onze ruige e-kickbikes en maak een avontuurlijke tocht door de bossen van Veldhoven. Het is heel makkelijk, je hoeft alleen maar gas te geven! Cross door de bossen, volg de route en ontdek de mooiste locaties. Met wie kom jij een e-step huren?

  • 16+ jaar
  • Varieert
  • Vanaf 2 personen
  • Duur 90 minuten
v.a.€29,95
Boek nu

Verken de omgeving

Over de e-kickbikes

De e-kickbike is een ruige elektrische step waarbij je alleen maar gas hoeft te geven. Ga met je groep op pad en volg met behulp van een navigatiesysteem (Google Maps) de route door de bossen en kleine dorpjes. Het gebruik van de e-kickbikes is mogelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Ontdek de omgeving met de e-kickbikes

Lijkt het je leuk om een keer te gaan e-steppen? Maak een keuze uit de volgende routes:

  • Route 1 - Verborgen bos & natuur

  • Route 2 - Protocol platteland

  • Route 3 - Voor ieder wat wils

Na een korte instructie ga je met je groep op pad. Je rijdt voornamelijk over verharde wegen door bossen, langs weilanden en kleine dorpjes.

klimrijk e-steps rijden achter elkaar

Goed om te weten

De gehele activiteit duurt ongeveer 1,5 uur inclusief de instructie door een professionele instructeur. Het e-steppen is mogelijk vanaf een leeftijd van 16 jaar. De navigatie gaat via Google Maps, dus neem een opgeladen telefoon mee!

Lijkt het je leuk om nog meer activiteiten te ontdekken? Het e-steppen is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of airsoften.

klimrijk e-steps rijden een persoon

Mogelijkheden & prijzen

Zin om te komen e-steppen? Bestel dan direct online jouw tickets!

Inclusief:

  • gebruik van een e-kickbike, helm en veiligheidshesje

Prijs: €29,95 p.p. (alleen te reserveren met minimaal 2 personen)

Ook is het mogelijk om nog een uur Netten Adventure bij te boeken tegen een gereduceerd tarief. Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden.

Is het moeilijk om op een e-kickbike te rijden?

Het is wel even wennen, maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen het kan. Je krijgt vooraf een korte instructie, maar heel uitgebreid hoeft deze niet te zijn. Het wijst allemaal voor zich. Dus snel opstappen en daarna is het een kwestie van sturen, gas geven en genieten van de omgeving. Een (bromfiets)rijbewijs is dan ook niet nodig. Iedere bestuurder moet wel minimaal 16 jaar oud zijn.

Heb ik een rijbewijs nodig om op de elektrische step te mogen rijden?

Nee, een (brommer)rijbewijs is niet nodig. Iedere bestuurder dient minimaal 16 jaar oud te zijn. Let op: Het is van belang dat je op de elektrische kickbike niet vergeet dat je deelnemer in het verkeer bent. De verkeersregels moet je dus wel kennen en netjes toepassen.

Mogen kinderen rijden of kunnen zij meerijden?

Helaas moet je 16 zijn om de e-kickbiken te mogen besturen. Het is niet toegestaan een kind mee te laten rijden. Onze verzekeringsmaatschappij staat dit niet toe. Een goed standpunt omdat de e-kickbikes toch al snel zo’n 20 - 24 km per uur rijden.

Hoe snel rijden de e-kickbikes?

De snelheid is afhankelijk van een aantal factoren. De wind, het gewicht van de bestuurder, het landschap. Maar gemiddeld kun je uitgaan van 20 - 24 km per uur.

Is een helm verplicht?

Bij de e-kickbike moet je verplicht een (fiets)helm op.

Wat als er slecht weer is voorspeld?

Mocht het regenen dan gaan we samen kijken of we de activiteit kunnen verplaatsen naar een ander moment. Samen komen we er altijd uit!

Wat voor kleding moet ik dragen tijdens het e-kickbiken?

Ons advies: Kleed je sportief, dus liever geen hoge hakken. Gewoon vrijetijdskleding en stevig schoeisel dragen is prima.

Hoe oud moet je minimaal zijn om te mogen rijden op een e-kickbike?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn.

Hoelang duurt het e-kickbiken?

De activiteit duurt 1,5 uur.

Krijg ik een route of mag ik zelf de route bepalen?

Voor de e-kickbikes wordt er gebruik gemaakt van een navigatiesysteem (Google Maps). Je moet dus deze route volgen.