Klimrijk brabant groep e-chopper rijden bossen

E-chopper

Elektrisch cruisen

Ontspannen achter het stuur van een milieuvriendelijke e-chopper. Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de omgeving van Veldhoven te verkennen. Het is heel makkelijk, je hoeft alleen maar gas te geven! Cross door de omgeving, volg de route en ontdek de mooiste locaties. Met wie ga jij op pad op een stoere e-chopper?

 • 16+ jaar
 • Vanaf 2 personen
 • Duur 180 minuten
v.a.€39,50
Boek nu

Elektrisch cruisen

Over de e-chopper

De e-chopper is een ruige elektrische zitscooter waarbij je alleen maar gas hoeft te geven. Ga met je groep op pad en volg de route door de bossen en kleine dorpjes. We hebben 2 routes door De Kempen en de omgeving van Veldhoven. Het is niet verplicht om deze routes te rijden. Het gebruik van de e-choppers is mogelijk voor personen vanaf 16 jaar en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. De maximale snelheid die je mag rijden is 25 km per uur en er geldt sinds 01-01-2023 een helmplicht. Een e-chopper is gebouwd als éénpersoons voertuig, er kan dus niemand achterop.

Klimrijk brabant groep e-chopper rijden bossen

Goed om te weten

De gehele activiteit duurt ongeveer 3 uur inclusief de instructie door een professionele begeleider. Het gebruik van de e-choppers is mogelijk voor personen vanaf 16 jaar en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan tijdens het rijden. De navigatie gaat via Google Maps, dus neem een opgeladen telefoon mee!

Lijkt het je leuk om nog meer activiteiten te ontdekken? De e-chopper is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of airsoften.

Klimrijk brabant e-chopper rijden man vrouwen

Mogelijkheden & prijzen

Zin om te komen cruisen op een e-chopper? Bestel dan direct online jouw tickets!

Inclusief:

 • gebruik van een e-chopper

Prijs: €39,50 p.p. voor 3 uur met een maximum van 45 km (te reserveren vanaf 2 personen met een maximum van 5 personen)

Ook is het mogelijk om nog een uur Netten Adventure bij te boeken tegen een gereduceerd tarief. Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Heb ik een rijbewijs nodig voor een e-chopper?

Ja, om op een e-chopper te mogen rijden heb je een motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM) nodig. Je moet daarnaast minimaal 16 jaar oud zijn.

Is een (fiets)helm verplicht voor een e-chopper?

As of 1 January 2023, you must wear a helmet (a bicycle helmet is adequate).

Wat is de maximum snelheid van een e-chopper?

De maximum snelheid van een e-chopper is 25 km/h.

Wat is de maximale afstand die je kunt afleggen met een volle accu?

45 km.

Kun je met 2 personen op e-chopper?

Nee, op een gehuurde e-chopper mag maximaal 1 persoon plaatsnemen. Er mag dus geen kind als bijrijder achterop.

Hoe oud moet je minimaal zijn om te mogen rijden op een e-chopper?

Vanaf het moment dat je een motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM) in bezit hebt, mag je op een e-chopper.

Voor hoeveel personen kan ik e-choppers bij jullie huren?

Je kunt bij ons tot groepen van 5 personen e-choppers huren.

Waar mag ik rijden met de e-chopper?

Met de e-chopper rijd je op het fietspad of op het weggedeelte waar de fietsen rijden. Er gelden voor het rijden met de e-chopper dezelfde regels als voor het rijden op de fiets. Er mag niet op de stoep worden gereden. Je mag deze scootersoort niet besturen in combinatie met alcohol en/of drugsgebruik.

Wat als er slecht weer is voorspeld?

Mocht het regenen dan gaan we samen kijken of we de activiteit kunnen verplaatsen naar een ander moment. Samen komen we er altijd uit!

Wat moet ik meenemen?

Het is belangrijk dat je je rijbewijs meeneemt, anders mogen wij de elektrische chopper niet aan je uitlenen.

Krijg ik een route of mag ik zelf de route bepalen?

Beide is mogelijk! Wij hebben in ieder geval twee routes die gemakkelijk met je eigen telefoon te volgen zijn (er zit een telefoonhouder aan het stuur). Deze routes komen ook langs terrasjes en diverse highlight in de omgeving van Veldhoven. Ook ben je vrij om je eigen route te bepalen. 

Hebben jullie ook vaste routes?

Ja en nee. Wanneer je een e-chopper wilt huren ben je zelf vrij om te gaan en te cruisen waar jij wil. Zolang je weer op tijd terug bent (maximaal 3 uur of 45 km ) is het prima.

Neemt niet weg dat wij een aantal routes hebben gemaakt welke je door de prachtige omgeving van Veldhoven brengt. Dit is een afwisseling van rijden bij het water, genieten van de vergezichten, door de bossen en langs toeristische hotspots. Voor het rijden wordt er een boekje meegegeven waarin de routes staan. Deze kun je volgen door middel van het scannen van een QR code met je telefoon. Hiervoor dien je wel de Google maps app gedownload te hebben

Het mooie is dat al onze e-choppers standaard een telefoonhouder hebben en een USB aansluiting. Je kan dus de route op je smartphone aanzetten en daarna de telefoon in de telefoonhouder plaatsen zodat jij je handen vrij hebt om de e-chopper te bedienen. Wel zo handig en veilig!

Voor hoe lang huur ik een e-chopper?

Je huurt de e-chopper voor 3 uur.

Ik heb pech onderweg, wat nu?

Neem gelijk contact met ons op met het nummer wat in het boekje staat die je meekrijgt met het huren van een e-chopper en we komen er als de brandweer aan. Wij zorgen voor vervangend vervoer, zodat jij weer snel je weg kan vervolgen.

Wat zijn handige tips ter voorbereiding?

 • Draag een bril of zonnebril tijdens het chopper rijden.

 • Neem een rugzakje of tasje mee.

 • Het is niet verstandig om met een (korte) rok op een e-chopper plaats te nemen.

 • Vergeet je rijbewijs niet als je een E-Chopper gaat huren, wij controleren hier streng op!

 • Wanneer er zomerse temperaturen zijn is het aan te raden om zonnebril en zonnebrand mee te nemen.

 • Pas je kleding aan bij lagere temperaturen. Handschoenen zijn geen overbodige luxe.

 • Gaat het regenen? Neem dan een regenponcho mee voor onderweg.

Tips tijdens het rijden

 • Wijk niet van de verharde wegen af en blijf op de fietspaden.

 • Het is aan te raden om voorzichtig te rijden. Het is voor alle partijen niet fijn als de chopper niet in dezelfde staat terugkomen. We hebben een prijslijst samengesteld van wat elk onderdeel kost om te laten vervangen dus je weet waar je aan toe bent mocht je onverhoopt een ongeluk(je) krijgen.

 • We raden het aan om lekker te genieten wanneer je onderweg bent. Wanneer je een route van ons volgt heb je meer dan genoeg tijd om onderweg te stoppen voor een drankje, hapje, te zonnen of om een foto te maken. Vergeet niet om de tweewielers op slot te zetten wanneer je afstapt.

 • Verkeersregels.. houd je eraan. Ze zijn er niet voor niets.

 • Drank en drugs gebruik is verboden tijdens het huren van de e-choppers

 • Kom je onderweg stil te staan en kan je niet meer verder, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij komen eraan.