Aardappelkanon en luchtbuksen

Aardappelkanon & quad rijden

Schieten met het aardappelkanon en quad rijden door de bossen

Ontdek de spectaculaire combinatie van het aardappel schieten en quad rijden. Tijdens de schietclinic leer je de basis technieken en schiet je op verschillende targets. Tijdens het quad rijden verken je ons parcours door de bossen. Ben je klaar om op avontuur te gaan?

 • Vanaf 10 personen
 • Duur 60 minuten
 • Minimaal 11 jaar
 • Prijs volwassene€35,-
 • Prijs kind€35,-
Telefonisch reserveren

De ultieme combinatie

Over het aardappelkanon en quad rijden

Combineer twee van onze avontuurlijke uitjes met elkaar! Je leert de basis om te kunnen schieten met het aardappelkanon. Na een aantal oefensessies zal er voor punten geschoten worden. Bij het quad rijden krijg je een uitgebreide instructie waarna je op verkenning kunt gaan op ons parcours door de bossen!

Ontdek het aardappelkanon en quad rijden

Het aardappelkanon werkt op luchtdruk en moet als een echt kanon geladen worden met een speciale laadstok. Als doel hebben we draaiende targets, maar we kunnen ook iets neerzetten om kapot te schieten. Er zit namelijk een enorme hoeveelheid kracht in dit kanon!

Ben je klaar voor een avontuurlijk ritje op een quad? Onze ervaren instructeurs leren je hoe je het beste met een quad kunt omgaan. Denk hierbij aan de juiste zithouding en het bedienen van het gas en de rem. Speciaal voor de kids hebben we een aantal kinderquads, uiteraard met bijpassende kinderhelmen. Quad rijden is mogelijk voor personen vanaf 11 jaar.

Aardappelkanon en luchtbuksen

Goed om te weten

Het aardappelkanon en quad rijden is alleen te reserveren voor groepen vanaf 10 personen. Ook zijn deze activiteiten alleen mogelijk voor personen vanaf 11 jaar. Wil je nog meer uitdaging? Het quad rijden is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het airsoften.

Quad rijden in het bos

Mogelijkheden en prijzen

Klaar om de strijd aan te gaan?

Inclusief:

 • 2 manches quad rijden (elk 11 minuten met een tussenpauze)

 • een half uur aardappelkanon schieten

Prijs: €35,00 p.p.

Het aardappelkanon schieten is mogelijk op elke 1ste en 3de zondag van de maand. Raak je niet uitgespeeld? Het is mogelijk om 3kg extra aardappelen bij te kopen voor €11,00. Heb je nog vragen of wil je reserveren? Neem vrijblijvend contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.

Het quad rijden is dit seizoen nog mogelijk op zondag 24 oktober en woensdag 27 oktober. Bij individuele inschrijving zal het quad rijden doorgaan bij minimaal 16 deelnemers.

Ben je met een groep van 16 personen of meer dan zijn andere data in overleg bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545. 

Veelgestelde vragen

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek aan Klimrijk?

Voor toegang tot Klimrijk is geen coronatoegangsbewijs nodig. De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Is Klimrijk geopend?

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk weer open is voor publiek voor alle outdoor activiteiten.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Klimrijk kom?

Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk. Tevens vragen we je om 1,5 meter afstand te bewaren. Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park.

Heb je al een (actie)ticket gekocht of gewonnen? Op de voucher staat in een aantal stappen hoe je kunt reserveren via de reserveer pagina link. Via het stappenplan reserveer je de dag en het tijdstip. Mocht je vragen hebben. Neem dan contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.  

Uiteraard staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Heb je nog geen ticket, bestel deze dan online.

Welke maatregelen worden er in Klimrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?

Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.  

 • Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

 • Houd er rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk.

 • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en medewerkers.

 • Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. 

 • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

 • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Is het horecagedeelte geopend?

Jazeker, het horecagedeelte is open.